Категорiя Електромеханічне обладнання

Електромеханічне обладнання є незамінним інструментом на кухні громадськогохарчування. Електромеханічне обладнання використовують на кухнях готелів, ресторанів, фаст-фудів, кафе, піцерій, їдалень, на виробничих цехах. За допомогою технологічного обладнання поліпшуються багато технологічних процесів на професійній кухні. Ми пропонуємо широкий вибір електромеханічного обладнання - в асортименті обладнання різного застосування - для обробки м'яса і риби (м'ясорубки, пили для нарізки заморожених продуктів, фаршемішалки, кутери, шприци для набивки ковбас), для обробки овочів та фруктів ( овочерізки, машини для протирання та нарізки овочів, овочечистки та машини для очистки овочів та фруктів, картоплечистки), для кондитерських цехів (міксери планетарні, міксери ручні занурювальні. Також до електромеханічного обладнання належать слайсери для нарізки ковбас та сиру, кухонні машини, вакуумні пакувальники, преси для котлет та гамбургерів, тендерайзери, хлыборызки, тощо.